Szolgáltatásunk

Szolgáltatásunk

A USE2RENT brand és a mögötte álló elhivatott szakmai stáb mindazokat a céges és állami szervezeteket hivatott kiszolgálni, amelyeknél - egyszerre csökkentve folyamatos költségeiket és mégis minőségi gépparkot használva - gyakorlat a rendszeres vagy hosszabb távú gépjárműbérlet.

A márka szolgáltatási politikája a minőségi ügyfeleket célozza, akik elköteleződésükért minőséget várnak. Ennek megfelelően egyedi igényeket is kiszolgálunk, felkutatva az elképzeléseknek leginkább megfelelő flottát, ami egyben teszi az autózást élménnyé és problémamentessé.

Gépjárműink újak vagy újszerűek, magasan felszereltek, minden biztonsági és nyomkövető rendszerrel ellátottak és gazdaságosan üzemeltethetők. Online ügyfélrendszerünk pedig ügyfeleink számára a nap 24 órájában elérhetővé teszik szolgáltatásainkat.

Tegyen egy próbát! Use2rent. Rent to use!

LOREM IPSUM DOLOR

Lorem ipsum dolor

LOREM IPSUM DOLOR

LOREM IPSUM DOLOR

LOREM IPSUM DOLOR

LOREM IPSUM DOLOR

Cégünk politikája és kapcsolatrendszere lehetővé teszi, hogy a ma meglévő flottánk egyedi igényhez igazodó legyen, valamint korszerű autókkal történő bővítése megvalósuljon. Gépjárműveink életkora átlag 2 év, igyekszünk minden egy éven túli kérést új autóval kielégíteni, ami egyben az ország legmodernebb flottáját eredményezi.

Gépjárműveink megbízhatóak alacsony életkoruk miatt. Elenyésző bármilyen jellegű meghibásodás. Az autók időközi általános szervizelése mindig időben megtörténik. Meghibásodás esetén igyekszünk a bérlő igényét figyelembe venni és kielégíteni.

A Kelet-Magyarországi régióban 5 évnél fiatalabb autók bérbeadásában elsők közt állunk, ezért magas minőségű autók választékát tesszük lehetővé. A csereautópark lehetővé teszi a rövidebb idejű bérlést is.

A gépjárművek minden esetben CASCO-val és felelősség biztosítással ellátottak. A gépjármű életútja szervize nyomon követhető, mellyel biztosíthatjuk, hogy a következő bérlő újszerű állapotban tudja bérbe venni.

TEGYEN PRÓBÁRA MINKET ÉS BÉRELJEN AUTÓT NÁLUNK!